Ceremonie

Een gepersonaliseerde ontvangst voor uw ceremonieruimte.

o Om u zo persoonlijk mogelijk te kunnen helpen en u alle nodige tijd te geven verwelkomt ons team u in een ruimte die toegewijd is aan het voorbereiden van uw belangrijke ceremonie.

In deze rustige omgeving zal u een grote keus aan kostuums, gilets, hemden, schoenen en accessoires hebben. Neem de tijd om u comfortabel te installeren, wij zorgen voor de goede raad.

Een ruimte toegewijd aan de bruidegom en zijn familie

Een “ceremonieruimte” voor een gepersonaliseerd bezoek. Wij merkten dat jonge bruidegoms vaak hun kostuum komen kopen vergezeld van hun familie, die zich ook in het nieuw willen zetten. Dat kan voor enkele problemen zorgen en daarom hebben wij een nieuwe ruimte geopend. Opdat wij alle nodige tijd kunnen gebruiken om u een onberispelijke service te bieden, bieden wij onze nieuwe ruimte aan. Onze service is persoonlijk in een rustige omgeving. Dit alles te samen met een grote keus aan kostuums, gilets, schoenen (39 tot 48) en alle bijhorende accessoires. Kleermaker Saint-Guidon volgt uiteraard de mode, nieuwe trends en heeft geregeld nieuwe collecties. Aarzel dus niet om binnen te springen en laat u leiden door het gemotiveerde team die u het allerbest kan helpen.